Fri fragt ved køb over 500kr

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Betalingsbetingelser:

Sikker betaling

Betalingssystemet i vores Internetbutik er sikret med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os i forretningen. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af NETS (tidligere PBS)) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Hvis du betaler med Dankort/kreditkort via Internettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre stillet end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200,-, når dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden.

 Som yderligere sikkerhed er det if. gældende dansk lovgivning os forbudt at hæve beløbet på din konto, førend varerne er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

.

 

Varer bestilt på e-performance.dk sendes fra:

 

e-performance

morbærvænget 6                               

3600 Frederikssund

 CVR Nr. 30010469

 

Leveringstiden, når varen er på lager, er 1-2 arbejdsdage. Der skal påregnes 1-2 hverdages yderligere

Bestilles der flere produkter i samme ordre, og produkterne har forskellig leveringstid, skal du påregne at leveringstiden er den længste. Det skyldes at ordren bliver sendt samlet.

 

Fortrydelsesret

 Ved køb på e-performance.dk har du fuld returret, og derved også mulighed for at få pengene tilbage i hele 30 dage, fra købsdato. Husk dog, at produkter med tryk desværre ikke kan byttes eller tages retur. Fortrydelsesretten kan benyttes uden at give nogen grund.

 

Produkter med tryk kan IKKE byttes eller returneres

 

Oversøiske forsendelsesinformation

 Kunder uden for EU skal ikke betale VAT (Value Added Taxes), hvilket automatisk fjernes i checkout processen. Kunder uden for EU bliver eventuelt nød til at betale told og importafgifter, når pakken når destinationslandet. Disse afgifter skal fuldt ud betales af modtageren af pakken. Told og importafgifter varierer meget fra land til land, og vi kan derfor ikke informere om de specifikke afgifter i det pågældende land. Kunden tager fuldt ansvar for alle forsendelses-, returnerings-, told- og behandlingsafgifter, hvis man skulle nægte at tage imod pakken pga. told og importafgifter.?Bemærk: Vi kan ikke deklarere pakker som værende gaver eller undervurdere pakker.

  

Vedligeholdelse af e-performance tøj:

Vask tøjet før brug, Vask tøjet ved højest 30° C. Brug ikke skylle- eller blegemiddel. Hvis tøjet vaskes med skyllemiddel ødelægges svedtransporten i tøjet.. Derfor – Brug ikke skyllemiddel.

– Hæng tøjet til tørre. Brug ikke tørretumbler.

– Vær opmærksom på at, skarpe kanter og Velcro på rygsække, bælter og lignende, der har kontakt til stof og sømme kan opkradse og ødelægge tøjet.

 

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage :

 Hvis varen ikke returneres i samme stand eller antal som modtaget, kan vi blive nødt til at kræve erstatning på op til 100%; dette vil blive beregnet på et individuelt grundlag.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

e-performance

Morbærvænget 6

3600 Frederikssund

Danmark

 

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

 

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage

 Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto. Dette inden for 7 dage når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

 Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder vores formular på fakturaen. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationer

 Når du handler e-performance.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Reklamationer vil blive behandlet på et individuelt grundlag, og vi bestræber os på at besvare alle reklamationssager inden for 24 timer fra modtagelse af varen på vores lager.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

 Du skal reklamere inden for 60 dage efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Dog skal du stoppe med at benytte produktet ved fundet reklamation, da det ellers ikke er muligt for os at vurdere sagen korrekt.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger ved berettigede reklamationer

 Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen skal sendes til:

e-performance

Morbærvænget 3

3600 Frederikssund

 Danmark

 

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

 Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Fejl og mangler

 Der tages forbehold for skrive- eller slåfejl, i forbindelse med varer og priser på dette site, samt udsolgte og udgåede varer og størrelser.

 

 

 

 

 Hjemmesiden e-performance drives af :

e-performance , Morbærvænget 6  3600 Frederikssund  .cvr.30010469

 

Forbehold for ændringer:

 

e-performance forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

 

Nyhedsbrev